Inner Axis Yoga med kropsterapeut Sanne Løfberg | BodyGuru, Viborg

Inner Axis Yoga

Få et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.

Inner Axis er yoga for dem der ikke dyrker yoga, og for dem der gør. Faktisk er det for alle der ønsker et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet. I Inner Axis er arbejdet med åndedrættet essensen. ”Ocean Breathing” er vores udgangspunkt, og herfra laver vi alle vores bevægelser. Vi tuner ind, sætter tempoet ned og fokuserer på vores krops signaler.

Inner Axis er en måden hvorpå vi kan komme hjem i os selv, være mindre reaktive og give os selv muligheden for at skabe forbindelse mellem os selv og vores relationer.

 

TILBUD TIL VIRKSOMHEDER

Til virksomheden der ønsker sundere medarbejdere der er succesfulde og som giver et positiv indtryk på deres kunder. Tilbyder jeg i en begrænset periode, muligheden for en gratis undervisning, bestående af 2 x 45 min. af max 20 pers. pr. gang.

Undervisningen består af åndedrætsøvelser med bevægelse, der skærper koncentrationsevnen og evnen til at holde fokus, samtidig med at ydeevne forbedres. Derudover beroliger det nervesystemet, nattesøvnen forbedres og stress reduceres.

 

MAX STROM - GRUNDLÆGGEREN BAG INNER AXIS

Grundlæggeren af Inner Axis, Max Strom, er en global foredragsholder, Ted Talks taler og forfatter. Han er kendt for at inspirere og påvirke livet for mennesker fra alle samfundslag. Max Strom underviser i vejrtrækning, vaner og personlig transformation, og hans metode producerer resultater.

Inner Axis kan lindre stress, angst, udbrændthed, og depression. Metoden påvirker de interne og følelsesmæssige aspekter af vores liv og giver fysisk helbredelse.

 

Se Max Strom Ted Talk her

Læs mere om Max Strom her

Book din tid
Book tid hos Sanne nu og få hjælp til et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.
Book tid nu
Fysisk og psykisk velvære
Inner Axis Yoga kan lindre stress, angst, udbrændthed, og depression. Metoden påvirker de interne og følelsesmæssige aspekter af vores liv og giver fysisk helbredelse.

Kontakt mig for at høre mere.
Kontakt Bodyguru

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.