Inner Axis

Inner Axis er yoga for dem der ikke dyrker yoga, og for dem der gør. Faktisk er det for alle der ønsker et liv med mindre stres, større fokus og forbedret livskvalitet. I Inner Axis er arbejdet med åndedrættet essensen. ”Ocean Breathing” er vores udgangspunkt, og herfra laver vi alle vores bevægelser. Vi tuner ind, sætter tempoet ned og fokuserer på vores krops signaler.

Inner Axis er en måden hvorpå vi kan komme hjem i os selv, være mindre reaktive og give os selv muligheden for at skabe forbindelse mellem os selv og vores relationer.

Til virksomheden der ønsker sundere medarbejdere der er succesfulde og som gir et positiv indtryk på deres kunder. Tilbyder jeg i en begrænset periode, muligheden for en gratis undervisning, bestående af 2 x 45 min. af max 20 pers. pr. gang.

Undervisningen består af åndedrætsøvelser med bevægelse der skærper koncentrationsevnen og evnen til at holde fokus, samtidig med at ydeevne forbedres. Derudover beroliger det nervesystemet, nattesøvnen forbedres og stress reduceres.

Grundlæggeren af Inner Axis Max Strom, er en global foredragsholder, Ted Talks taler og forfatter. Han er kendt for at inspirere og påvirke livet for mennesker fra alle samfundslag. Max Strom underviser i vejrtrækning, vaner og personlig transformation, og hans metode producerer resultater. Inner Axis kan lindre stress, angst, udbrændthed, og depression. Metoden påvirker de interne og følelsesmæssige aspekter af vores liv og giver fysisk helbredelse.

Copyright 2017 © BodyGuru
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk