Inner Axis Yoga med kropsterapeut Sanne Løfberg | BodyGuru, Viborg

Inner Axis Yoga

Få et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.

Inner Axis yoga beskæftiger sig direkte med stress, angst og søvnløshed. Inner Axis arbejder på et niveau af fitness, der får dig til at føle dig bedre tilpas, sove bedre og derfor fungerer på et højere niveau i dine forhold, liv og arbejde. 

 

Inner Axis er yoga for dem der ikke dyrker yoga, og for dem der gør. Faktisk er det for alle der ønsker et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet. I Inner Axis er arbejdet med åndedrættet essensen. ”Ocean Breathing” er vores udgangspunkt, og herfra laver vi alle vores bevægelser. Vi tuner ind, sætter tempoet ned og fokuserer på vores krops signaler.

Inner Axis er en måden hvorpå vi kan komme hjem i os selv, være mindre reaktive og give os selv muligheden for at skabe forbindelse mellem os selv og vores relationer.

 

Til VIRKSOMHEDER

Virksomheder der ønsker sundere medarbejdere, der har mere overskud og er succesfulde, vil få stor glæde af Inner Axis yoga.
Når medarbejderne dyrker Inner axis yoga vil deres koncentrationsevnen blive skærpet, deres evne til at holde fokus forbedres. Samtidig med vil deres ydeevne vokser.
En side gevinst ved at dyrke Inner Axis yoga er at det beroliger nervesystemet, nattesøvnen forbedres og stress reduceres.
Hvilket betyder at medarbejderne møder friskere ind på arbejde, og har mere overskud til jeres kunder og hinanden.
Kontakt mig på sanne@bodyguru.dk eller mobil 20216134 og hør hvad netop jeg kan gøre for din arbejdsplads.

 

MAX STROM - GRUNDLÆGGEREN BAG INNER AXIS

Grundlæggeren af Inner Axis, Max Strom, er en global foredragsholder, Ted Talks taler og forfatter. Han er kendt for at inspirere og påvirke livet for mennesker fra alle samfundslag. Max Strom underviser i vejrtrækning, vaner og personlig transformation, og hans metode producerer resultater.

Inner Axis kan lindre stress, angst, udbrændthed, og depression. Metoden påvirker de interne og følelsesmæssige aspekter af vores liv og giver fysisk helbredelse.

 

Se Max Strom Ted Talk her

Læs mere om Max Strom her

Book din tid
Book tid hos Sanne nu og få hjælp til et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.
Book tid nu
Fysisk og psykisk velvære
Inner Axis Yoga kan lindre stress, angst, udbrændthed, og depression. Metoden påvirker de interne og følelsesmæssige aspekter af vores liv og giver fysisk helbredelse.

Kontakt mig for at høre mere.
Kontakt Bodyguru

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.