Totum kropsterapeut Sanne Løfberg | BodyGuru, Viborg

Totum Kropsterapi

Totum Kropsterapi er en dybdegående form for kropsbehandling, der skaber balance både kropsligt og psykisk. I behandlingen bruges ikke massageolie, men i stedet en række pulserende massageteknikker som løsner kroppen effektivt op, og skaber flow og gennemstrømning.

Totum kropsterapi er en aktiv massageform, der sætter kroppens egne fysiske processer i gang med at skabe balance i kroppen. Indføling og nærvær kombineret med pulseringer, tryk på akupunkturpunkter, massage af lymfesystemet og ikke mindst fokus på åndedrættet, er nogle af de teknikker der hjælper kroppen på vej til at skabe balance.

Totum kropsterapi handler om at bringe dit tænkende hoved og din følende krop i balance.

 

Hvordan kan en kropsterapeutisk behandling hjælpe dig? 

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapi – sammen med dig – hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop der i din krop.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

 

Få mere energi i hverdagen 

Har du gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer? Lider du af stress, angst eller traumer? Eller har du eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc.? Så kan kropsterapi skabe en positiv forandring for dig.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan Totum kropsterapi kan afhjælpe smerter og give dig mere energi i hverdagen.

 

Hvad er kropsterapi?

Book din tid
Book tid hos Sanne og få hjælp til et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.
Book tid nu
Få mere energi i hverdagen
Har du smerter eller psykisk ubalance i din krop? Så kan kropsterapi hjælpe dig med at få overskuddet tilbage i hverdagen.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan Totum kropsterapi kan afhjælpe smerter og give dig mere energi.
Kontakt mig
Kundeudtalelse
"Sanne formår at finde alle de ømme punkter, og behandle dem. Jeg fik behandling efter at have løbet en halvmarathon, og dagen derpå havde jeg ingen eftervirkninger eller ømme muskler, hvilket jeg ikke har prøvet før. Kan varmt anbefale Sanne's behandlingsform."

Lene Bak Kjølhede
Flere udtalelser

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan vi sammen kan få din krop i balance.

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.