Smertebehandling med Gua Sha
Smertebehandling
Book tid online

Smertebehandling med Gua Sha

Smertebehandling med Gua Sha

Gua sha er en gammel behandlingsform fra østen, hvor man behandler ved at skrae på huden. Behandlingen bevæger og dræner blod stagnationer og skaber gennemstrømning i energien til det berørte område. 

 

Hvad virker Gua Sha smertebehandling mod

Gua sha har mange gavnlige effekter og virker blandt andet yderst effektivt på kroniske smerter, muskelspændinger, forkølelse, feber og ledsmerter.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om denne behandlingsform, og om hvordan jeg kan hjælpe dig. 

 

Book din tid
Book tid hos Sanne og få en effektiv smertebehandling med Gua Sha.
Book tid her
Kundeudtalelse
Sanne har gjort underværker! De første dage efter behandlingen var hårde. Jeg følte at min ryg og skulder satte sig helt fast, og jeg havde en sygdomsfølelse i hele min krop! Men efter 3 dage fornemmede jeg at mine muskler begyndte at slappe af. Nu godt en uge efter fungerer min mave og efter massage i går erfarede jeg at min muskelspændinger nærmest er ikke eksisterende i ryg, skulder og nakke region!

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.