Anbefalinger | Totum kropsterapi - Bodyguru, Viborg

Testimonials

Sådan siger mine klienter om behandlingen

 

GUA SHA BEHANDLING 

"Der er ikke noget bedre end at komme forbi Sanne, i rolige, behagelige og fortrolige omgivelser. Hvor du er i centrum fra start til slut. Min hud bliver super flot af Gua sha og jeg føler mig altid en lille smule yngre, når jeg går ud af døren hos Sanne. Det er faktisk så godt, at jeg altid falder lidt hen."

Ruben

 

BEHANDLINGEN GÅR DYBT

"Behandlingen går dybt og løsner virkelig op i de spændte muskler.

Sanne er rigtig dygtig og har en behagelig og rolig stemme under behandlingen, så man har nemt ved at slappe af og nyde godt af resultatet bagefter"

Tom Schou

 

KAN VARMT ANBEFALE SANNES BEHANDLINGSFORM...

"Sanne formår at finde alle de ømme punkter, og behandle dem. Jeg fik behandling efter at have løbet en halvmarathon, og dagen derpå havde jeg ingen eftervirkninger eller ømme muskler, hvilket jeg ikke har prøvet før. Kan varmt anbefale Sannes behandlingsform."

Lene Bak Kjølhede

 

MED SINE VARME, DYGTIGE HÆNDER...

"Som triathlon-sportsmand kender jeg alt til mælkesyre i musklerne, fibersprængninger og ømme led og sener.

Med sine varme, dygtige hænder sætter Sanne gang i kroppens udrensende energier og formår at aktivere restitutionen hurtigere end noget andet. En behandling af Sanne burde være standard for alle efter en hård omgang træning."

René C. Isaksen

 

DET HJALP MIG!

"Som VETERAN i Forsvaret har jeg oplevet traumet og depressionens grimme ansigt.

Jeg gik ned med flaget. Jeg gik til kognitiv psykolog, jeg gik til Veterancentrets psykolog, jeg spiste antidepressive piller, jeg dyrkede motion, fik frisk luft i naturen - alt sammen rigtig godt.

Efterfølgende fandt jeg en vej, som jeg fulgte, og oplevede en markant stigning i selvværd og livskvalitet - nemlig Totum Kropsterapi, som for mig lød lidt "Nåh ja, et nyt dyr i skoven" - men jeg blev glædeligt ramt af en udfordring af min krop under behandlingen, som gav en dyb ro i mit hoved efter behandlingen! Jeg mærkede, for første gang i lang tid, mine følelser, mine grænser og begyndte at lære mig selv i - min situation - bedre at kende.

Jeg vil stærkt anbefale én terapeut, som specielt hjalp mig i gang, nemlig Sanne Løfberg, bodyguru i Viborg.

Det hjalp mig!"

Henrik M. Christensen

 

THAT WAS AWESOME!

"You found the flaws in my body, set me straight again, and even explained the emotional dynamics behind it, so I could grow from it. Thanks again."

Maha Vajra

Book din tid
Book tid hos Sanne og få hjælp til et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.
Book tid nu
Få mere energi i hverdagen
Har du smerter eller psykisk ubalance i din krop? Så kan kropsterapi hjælpe dig med at få overskuddet tilbage i hverdagen.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan Totum kropsterapi kan afhjælpe smerter og give dig mere energi.
Kontakt mig

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.