Kropsterapeut i Viborg | BodyGuru Sanne Løfberg

Det handler om nærvær

Jeg hedder Sanne, er 48 år og er uddannet kropsterapeut.

Mennesker har altid interesseret mig, og jeg har altid gjort hvad jeg kunne, for at hjælpe folk omkring mig. Jeg elsker, når jeg kan gøre en positiv forskel for andre, og det er derfor helt naturligt, at jeg i dag arbejder med kropsterapi.

Hele livet har jeg arbejdet med sundhed, livsstil og velvære, og jeg har altid arbejdet meget med mine hænder. Som Totum Kropsterapeut ser jeg mennesket som en helhed, og arbejder med at skabe balance mellem det fysiske og det psykiske - mellem kroppen og sjælen.

Personligt elsker jeg udfordringer. Jeg sætter mig mål, og arbejder gerne hårdt for at nå dem, men jeg nyder også at koble fra, komme ud i naturen og bare nyde roen og omgivelserne. Som kropsterapeut er jeg nærværende. Jeg prioriterer at være til stede i nuet, at lytte og reflektere.

Det bedste jeg ved, er at se hvordan min behandling virker. At opleve hvordan mine klienter giver slip, og kommer videre.

Book din tid
Book tid hos Sanne og få hjælp til et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet.
Book tid nu
Balance mellem krop og sind
Vil du gerne have et liv med mindre stress, større fokus og forbedret livskvalitet?

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan vi sammen kan få din krop i balance.
Kontakt mig

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan vi sammen kan få din krop i balance.

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.