Kropsterapeutisk massage - elitesportsudøvere | BodyGuru, Viborg

Kropsterapi for elitesportsudøvere

En afslappende og risikofri behandling, som ikke giver bivirkninger.
24-09-2019

En kropsterapeutisk massage giver en markant forbedring af blodcirkulationen, især i de perifere områder.

Ved at presse det venøse væske tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en større mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af træning, samt depoterne fyldes hurtigt op igen, dermed fremmes restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning.

Når du træner slider du på muskelstruktur og sener. De skal derfor restituere for at reparere sig selv, og være klar til nye udfordringer. Derfor er det vigtigt ikke at træne hver dag, og at lade kroppen restituere hårde træningspas. Har du trænet i mange år, restituerer du hurtigere end nybegyndere, men uanset niveau er det vigtigt at give kroppen den optimale restitution, gennem øget blodgennemstrømning.

Kundeudtalelse
"Som triathlon-sportsmand kender jeg alt til mælkesyre i musklerne, fibersprængninger og ømme led og sener.
Med sine varme, dygtige hænder sætter Sanne gang i kroppens udrensende energier og formår at aktivere
restitutionen hurtigere end noget andet. En behandling af Sanne burde være standard for alle efter en hård omgang træning."

René C. Isaksen
Flere udtalelser

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.