Kender du Ted talks?

Kender du Ted talks?

En veninde introducerede mig for Ted talks for ca. 5 år siden, da mit liv kørte i en nedadgående spiral.
13-11-2019

Den første Ted talk jeg så var med Brene Brown ”The power of vulnerability”, som handlede om at vise sin sårbarhed og den styrke den besidder. Det var stærke sager for mig, da jeg på daværende tidspunkt, kæmpede en daglig kamp, for at modstå det pres jeg havde udsat mig selv for gennem en længere periode. Jeg var simpelthen, i ønsket om at tilfredsstille andre, kommet væk fra min egen kerne. Filmen knækkede, og det resulterede nogle måneder senere i en skilsmisse og en konkurs af min daværende café.

Da jeg nu var blevet bekendt med Ted talks, brugte jeg meget af min tid på at se andre oplæg og blive klogere på livet. På et tidspunkt faldt jeg over Max Strom's Breath to heal. Jeg var solgt, her var en mand, som talte direkte ind i mit hjerte. Jeg fornemmede en ro, en opmærksomhed og en meget stor autencitet fra Max Strom. Derfor var jeg også 100% sikker på, at jeg en dag vil møde Max og deltage i hans Breath to heal seminar. Hvilket jeg gjorde i efteråret 2017, og i vinteren 2019 uddannede jeg mig til Inner Axis yogalærer hos Max Strom. 

 

Jeg vil derfor på det varmeste anbefale alle at se Breath to heal med Max Strom.  

 

 

 

 

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.