Privatlivspolitik - Totum kropsterapeut Sanne Løfberg | BodyGuru, Viborg

Cookie- og Privatlivspolitik

Som kunde hos BodyGuru betror du mig dine oplysninger i forbindelse med henvendelser, booking og behandling. Jeg gør naturligvis mit yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: BodyGuru Aps

Adresse: Hermodsvej 22, 8800 Viborg

CVR-nr.: 33870094

Tlf.: +45 20 21 61 34

E-mail: sanne@bodyguru.dk

 

COOKIEPOLITIK

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør, at hjemmesiden kan genkende dig – ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt, samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Cookies hjælper mig med at få et indblik i dit besøg, så jeg løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden. Jeg bruger også cookies med det formål at øge min service, samt løbende tilpasning af mine ydelser, så de matcher dit behov bedst muligt.

Hvilke typer cookies bruger jeg?

Når du besøger BodyGuru ApS' hjemmeside (www.bodyguru.dk), indsamles tre typer af informationer om din brug af hjemmesiden:

  1. Jeg anvender statistikcookies til at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siden etc. Disse informationer bliver anvendt til at optimere min hjemmeside i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
    Google Analytics er en af de statistikcookies, jeg anvender, til at registrere antal af besøg og klik på min side, så jeg kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger min hjemmeside.

 

  1. Jeg anvender personaliserede trackingcookies, der følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger jeg til at kunne vise dig relevant indhold på hjemmesiden baseret på din færden. De personaliserede cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det, du lige har set på.

 

  1. Jeg anvender desuden markedsføringscookies, som er baseret på din færden på min hjemmeside. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på min hjemmeside.


Sådan administrerer og sletter du cookies

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af, hvis du afviser cookies.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor beskriver jeg, hvilke informationer jeg indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, beskriver jeg også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for mig, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring min behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

BodyGuru ApS
Hermodsvej 22
8800 Viborg
CVR: 33870094

Tlf.: +45 20 21 61 34

E-mail: sanne@bodyguru.dk

Web: www.bodyguru.dk

 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via min hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til mig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte mig.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på min hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så jeg kan optimere min hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mig på sanne@bodyguru.dk.

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler jeg forskellige persondata, når jeg er i kontakt med dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Modtage og besvare henvendelser vedr. mine ydelser og forløb
  • Booking af tider
  • Holdtilmeldinger
  • Tilmelding til webinarer
  • Udarbejdelse af en personlig plan for din behandling
  • Markedsføring

Eksempler på data, jeg indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig i, kan det være oplysninger som for eksempel dit mentale og fysiske helbred, familieforhold og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med, at du modtager en behandling, deltager i et hold eller webinar hos mig. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig en personligt tilpasset behandling med optimal virkning for dig.

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at tilbyde dig behandling, da jeg ikke kan sammensætte en effektiv og meningsfuld behandling uden dine oplysninger. Det vil heller ikke være muligt at booke tider, tilmelde sig hold eller webinarer uden afgivelse af et minimum af personoplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige oplevelse som deltager i mine behandlingsforløb.

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer mit økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med, samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Som kropsterapeut fokuserer jeg på hele mennesket – inklusiv dit besøg på min hjemmeside. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.