Totum kropsterapi

Totum Kropsterapi er en dybdegående form for kropsbehandling, der skaber balance både kropsligt og psykisk. I behandlingen bruges ikke massageolie, men i stedet en række pulserende massageteknikker som løsner kroppen effektivt op, og skaber flow og gennemstrømning.

Totum kropsterapi er en aktiv massageform, der sætter kroppens egne fysiske processer i gang med at skabe balance i kroppen. Indføling og nærvær kombineret med pulseringer, tryk på akupunkturpunkter, massage af lymfesystemet og ikke mindst fokus på åndedrættet, er nogle af de teknikker der hjælper kroppen på vej til at skabe balance.
Totum kropsterapi handler om at bringe dit tænkende hoved og din følende krop i balance.

Hvordan kan en kropsterapeutisk behandling hjælpe dig?

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapi – sammen med dig – hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop der i din krop. De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Kropsterapi kan for mange mennesker skabe forandringer på følgende områder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc..

Copyright 2017 © BodyGuru
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk